Sunt firmele de dezinsectie dezinfectie si deratizare profitabile

Publicat la 2014-11-27 15:41:52, in categoria Avize si Autorizatii de Functionare

Sunt firmele de dezinsectie, dezinfectie si deratizare profitabile?


Poate ati fi tentati sa raspundeti ca fiind o meserie toxica e normal sa fie remunerata in consecinta. De fapt, avantajul economic este  dat de faptul ca  serviciile de dezinsectie, dezinfectie si  deratizare, altfel numite DDD, sunt obligatorii prin lege pentru orice angajator, asadar  clientii tinta ai firmelor DDD  sunt  un procent semnificativ al societatilor comerciale din Romania.  In vreme de criza, companiile taie multe multe servicii din lista de cheltuieli, dar nu si pe cele obligatorii. Asadar, aveti o firma de DDD, aveti toate sansele unei afaceri profitabile!


Mai mult decat atat, institutiile publice, pornind de la spitale ajungand la ministere, sunt supuse aceleiasi legislatii si fiind angajatori la randul lor, trebuie sa efectueze serviciile periodic. Aceasta necesitate largeste aria clientilor carora va adresati, iar afacerea dumneavoastra nu va fi lipsita de incasari. 

Firmele de dezinsectie, dezinfectie si  deratizare  sunt profitabile adresandu-se unei game largi de clienti:


•  In primul rand, societati comerciale din domeniul HORECA si wellness care au contact direct cu publicul 
• Persoane fizice sau juridice care au cel putin un angajat
•  Institutii de stat 


Alte avantaje economice ale societatii comerciale DDD:


•   Fluxul de incasari este constant prin faptul ca serviciile DDD (dezinsectie, dezinfectie si  deratizare) sunt repetitive, fiecare societate fiind obligata sa asigure dezinsectia, dezinfectia si  deratizarea spatiului  regulat, la intervale  intre 1 si 3 luni.  
•  Angajatorii prefara sa plateasca constant sume modice, in locul unei amenzi mare, cum este in cazul neefectuarii dezinsectiei, dezinfectiei, deratizarii.
•  Insecte, rozatoare si daunatori vor exista intotdeauna. In afara serviciilor obligatorii prin lege, din timp in timp vor fi clienti, uneori comunitati intregi, care doresc sa scape  de insecte sau daunatori. Aduce-ti-va aminte de invaziile de omizi in Bucuresti sau cea de buburuze din Maramures!

Fiindca am prezentat avantajele, echilibram balanta prin a va prezenta dezavantajele unei firme DDD:


•    Spatiul si fluxul de lucru in care societatea isi desfasoara activitatea trebuie organizat pentru autorizarea functionarii potrivit normelor in vigoare. Inainte de a achizitiona spatiul este util sa cunoasteti temeinic  ce presupun conditiile de avizare. Altfel, este posibil sa realizati prea tarziu ca imobilul pentru care platiti chirie nu indeplineste toate criteriile pentru a functiona legal;
•    Amenajarea spatiului in mod specific activitatii necesita investitii suplimentare. Daca ca nu este conform planificat, riscati sa nu obtineti avizarea.
•    Pentru a infiinta  si autoriza o societate de dezinsectie, dezinfectie si  deratizare (DDD) procedura este birocratic greoaie si indelungata, daca nu apelati la un specialist;
•    Trebuie sa intocmiti documentatii pentru un numar mare de institutii de avizare-autorizare.
•    Certificarea si implementarea standardelor ISO este o cerinta legala. Acest criteriu vine si cu un avantaj: in afara faptului ca aceste proceduri sunt obligatorii, ele va ajuta in desfasurarea activitatii dupa autorizare.
•    Per ansamblu, costurile de infiintare si autorizare sunt mai mari decat ale altor firme de prestari servicii.

 

La o prima vedere inceputul este dificil, dar fiecare intreprinzator trebuie sa priveasca avantajele si sa depaseasca obstacolele. Reiterand, o firma dezinsectie, dezinfectie si  deratizare are avantajul ca serviciile sunt  necesare oricand, independent de sezonalitate.  O firma de consultanta va poate  ajuta ajuta in demersul initial,  buna functionare va apartine prin pastrarea calitatii si prin personal bine instruit,  astfel o societate dezinsectie, dezinfectie si  deratizare devine profitabila pe termen scurt sau mediu. Apelati la JuristFirme.ro sa va faceti munca mai usoara si mai eficienta!

Comentarii

    Fii primul care scrie un comentariu despre articol!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile sunt obligatorii.
captcha code

ATENTIE! Codul de siguranta tine cont de capitalizarea literelor (face diferenta intre majuscule si minuscule) !

Cautare

Articole recomandate

Vizita echipei Observator

La stirile Observator.tv - informam antreprenorii

De-a lungul timpului am depus eforturi ca utilizatorii web, potentialii nostri clienti pe servicii de infiintare firma si/ sau autorizare activitate, sa fie informati cat mai corect. Asa am ajuns la ...

Afla mai multe


O afacere autorizata legal este primul pas spre succes. Baby Spa este un exemplu de referinta. Vizitati pagina!

Baby Spa

Universul bucuriei acvatice pentru bebelusi Pe strada Pelinului, in cartierul Vitan, intr-o zona linistita, se afla Baby Spa. E un Univers al fericirii acvatice pentru cei mici, o lume a apelor sigur...

Afla mai multe


Le Chateau- luxos, exclusivist. Ne bucura ca ne-au fost clienti!

Le Chateau - Castelul din inima Bucurestiului

Centrul de evenimente "Le Chateau" Situat pe o strada putin aglomerata, la trei minute de centrul capitalei, Le Chateau  este refugiul exclusivist pentru evenimente cu stil.  Dincolo de po...

Afla mai multe


Ne gasesti si pe facebook

Newsletter

Inscrie-te pentru a primi zilnic cele mai noi articole din domeniu pe adresa ta de email.