Republica Bio

Republica Bio

Republica Bio, 

Pe tot parcursul procesului de autorizare a depozitului, a zonelor de ambalare, de receptie si a birourilor, am cunoscut o mâna de oameni cu care mi-a facut placere sa lucrez. 

JuristFirme.ro a oferit consultanță, a întocmit și depus documentația la DSVSA București și a ajutat în pregătirea pentru controlul de autorizare. 


Serviciile  JF  se adresează celor care își prețuiesc timpul  

vezi oferte și prețuri ] 


 

Republica Bio, mai mult decât un magazin online cu produse organice.

”Tovarasii”, cum se adreseaza jovial unul altuia cei care lucreaza acolo, m-au surprins înca de la început prin deschiderea lor si prin dorinta de a face totul ”farmacie”.

Cei câtiva oameni tineri de la Republica BIO, toti fosti corporatisti, încearca sa traiasca la adapost de grija chimicalelor periculoase sau a aditivilor nesanatosi. Vor sa se bucure de viata si sa aiba grija de copiii lor, de ei si de cei care le sunt apropiati.

Pe tot parcursul procesului de autorizare a depozitului, a zonelor de ambalare, de receptie si a birourilor, am cunoscut o mâna de oameni cu care mi-a facut placere sa lucrez. Si a fost usor, pentru ca la orice sugestie am avut, au venit cu propriile îmbunatatiri.

 

Va vine sa credeti ca au ales sa foloseasca un linoleum pe care îl mai folosesc doar spitalele? Asta mi-a spus multe despre ei, despre hotarârea lor de a face lucrurile bine.

Am apreciat la ei nu doar angajamentul lor pentru perfectiune, dar si filosofia din spatele proiectului Republica BIO. 

Republicanii vor sa aiba cumparatori linistiti si cred ca asta este un lucru deosebit. La Republica BIO totul este verificat, analizat, controlat si certificat BIO. Am vazut asta înca de la începutul colaborarii noastre cu ei. Înseamna ca în “farmacia” lor nu am gasit chimicale periculoase, pesticide, aditivi, organisme modificate genetic, respectând legile Uniunii Europene.

Pe noi ne-au câstigat de clienti nu doar prin produsele pe care le au în magazinul on-line, nu doar prin faptul ca stim cât de curate si organizate sunt depozitul si zonele de lucru, dar mai ales prin faptul ca stim ca putem cumpara linistiti de la ei.

Hai sa ne întâlnim sanatosi în magazinul Republicii BIO!

Sebastien Laza, consultant autorizare