Le Chateau

Le Chateau

Centrul de evenimente "Le Chateau" 

Consultanții JuristFirme.ro s-au implicat în planificarea fluxurilor functionale, a procedurilor de lucru și, în general, în furnizarea consultanței, întocmirea documentațiilor necesare și asigurarea relației cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor

De asemenea, am continuat demersurile până la obținerea Autorizatiei de Functionare emise de Primaria Sectorului 3 și am fost încântați să participăm la un astfel de proiect, în care exigențele legale nu sunt doar respectate, ci întrecute semnificativ, pentru că asta înseamnă, de fapt, responsabilitate față de clienți și depășirea asteptărilor acestora. 


Serviciile  JF  se adresează celor care își prețuiesc timpul  

vezi oferte și prețuri ] 


 

Le Chateau, castelul din inima Bucureștiului

Situat pe o strada putin aglomerata, la trei minute de centrul capitalei, Le Chateau  este refugiul exclusivist pentru evenimente cu stil. 

Dincolo de portile inalte din fier forjat, invitatii sunt intampinati de cladire aflata intre doua lumi, in care clasicul ambientului se imbina armonios cu tehnologia ultra moderna, spre confortul omului mileniului nostru.  

Reprezentatii  “Le Chateau Evenements” au dorit, inca de la inceput, sa functioneze in deplina legalitate, fara compromisuri si cu respectarea intocmai a tuturor prevederilor legale, iar atunci cand au apelat la serviciile JuristFirme, am fost incantati sa participam la un astfel de proiect, in care nimic nu este lasat la voia intamplarii, iar exigentele legale nu sunt doar respectate, ci intrecute semnificativ, pentru ca asta inseamna, de fapt, responsabilitate fata de clienti si depasirea asteptarilor acestora. 

La vremea la care ne-am implicat in proiect, salonul si bucataria acestuia erau in mare parte amenajate. Gratie spiritului practic al Chef-ului Cristian Oprea, bucataria  era conceputa in spiritul normelor  legale.

Ca si consultanti ne-am implicat in planificarea fluxurilor functionale, a procedurilor de lucru si, in general, intocmirea unor documentatii necesare in relatie cu Directia Sanitar Veterinara si Siguranta Alimentelor.   

De asemenea, am facut demersurile pentru obtinerea autorizatiei de functionare de la Primaria Sectorului 3 si am asigurat relatia cu DITL-ul local;

Ne-am implicat in formalitatile pentru difuzarea muzicii ambientale, radio si TV, am efecutat formalitatile de Notificare ANSPDCP (Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii datelor cu Caracter Personal) pentru camerele de supraveghere existente pe perimetrul castelului. In continuare suntem implicati in demersurile de autorizare pentru mediu. Dupa cum arata lunga lista de documente si demersuri este evident ca reprezentantii Le Chateau Evenements trateaza cu multa resposabilitate toate aspectele legale si functionale, dar si pe cele ce privesc confortul clientilor sai.

Universul  “Le Chateau”

în cateva cuvinte si imagini

Senzationalul lux  se arata  inca din perimetrul Le Chateau. Odata intrat in curte, teii vajnici, sculpturile ce inconjoara gradina, fantana ce incadreaza scarile te provoaca sa uiti de tumultul marelui oras. In toata gradina, doar parcarile, perfect ordonate, te trimit cu gandul spre agitatia contemporana.

Scarile ample te invita sa intri in noua-veche lume a unui castel al secolului XXI.

 

Holul Castelului  o invitatie in lumea povestilor contemporane

Odata ce ai deschis usile ample, o senzatie de opulenta renascentista iti umple privirea. Pasii rasuna rezonant pe marmura stralucitoare, iar oglinzile iti reflecta realitatea: esti tu, in anii 2000, intr-un ambient clasic frantuzesc, in inima Parisului din Est de odinioara!

 

Holul este magistral: de la marmura podelei ce se continua in colonadele ample imbogatite cu oglinda discreta, pana la detaliile ramelor patinate ce incadreaza televizoare moderne de dimensiuni impresionanate,  intreaga atmosfera  inspira si expira lux. Tapiseria peretilor se completeaza armonios cu cea a numeroaselor sofale, aranjate ici si colo, cascada de cristal ce pare sa curga din tavan ce incadreaza scara din fier fin lucrata, picturile murale, lemnul solid din care sunt executate  magnific cele doua baruri, toate ne poarta intr- o sala de bal a unui nobil din Franta Regelui Soare.

Barul! Este mai mult decat atat, este o piesa de arta intr-un ansamblu monumental, plasat intr-un ambient istoric. Manufacturat din lemn masiv, ca o scultura originala si simpla, mobilierul barului lasa sa se vada dincolo de el utilarea ultra- moderna aferenta ospitalitatii.

Podeaua  incrustata cu nelipsitele insemne heraldice ale unui ansamblu nobiliar  ne anunta ca am ajuns in lumea “Le Chateau”. 

 

Draperiile in imbinari de culori odihnitoare, de la lila cald la grena decent, cad organizat sub greutatea pe care o poarta si feresc in mod elegant interiorul lobby-ului intim de orice privire indiscreta. Fiecare ansamblu de ferestre  este incadrat de draperii si  se aseaza frumos in mini- separeuri luminoase, dar in acelasi timp discrete. Intr-un colt, tacut si nerabdator sa se lase auzit, sta pianul.

Castelul unui nobil nu se respecta suficient daca arta nu se revarsa de pretutindeni. La fel si Le Chateau, amanuntele artistice sunt de mare pret. Povestile spuse de picturile murale se desfasoara nu doar pe pereti, ci sunt delicat executate si pe tavanul  holului generos.

Fiindca am mentionat “lumina”, trebuie sa spunem ca sistemul de iluminat format din candelabre grele de cristal imprima aerul castelului de odinioara, in timp ce mii de becuri  ajuta cu modernismul electricitatii sa lumineze peste petrecerea invitatilor. Veioze, aplice si lampadare aduc patina secolului al  XIX-lea, in timp ce tehnologia este dintre cele mai moderne.

Sala de evenimente Le Chateau

 

Odata ce parasim holul si ne indreptam spre sala de evenimente a Le Chateau rafinamentul si calitatea finisajelor ne determina sa ne oprim adesea, pentru a le admira. Spatiul  amplu, desfasurat pe doua niveluri, este  aerisit si  dezvaluie invitatului dulcele stil clasic, in confortul modern. Mese ornate luxos sunt randuite in sala aerisita si eleganta.  Paharele  si tacamurile sclipesc stralucitor sub lumina candelabrelor, ce raspandesc o lumina prietenoasa.

Tapetul fin si elegant din lobby ne urmareste si in sala de evenimente de jur imprejurul primului nivel, in timp ce picturi murale inspirate din scene de bal vin ca o furtuna de culoare si veselie.

Balustradele scarilor din fier forjat lucrat cu maiestrie conduc oaspetii spre mesele aflate la etaj, de unde mesenii se pot bucura de imaginea generoasa a salii. Oglizi  groase  troneaza pe perete si te invita sa iti descoperi frumusetea propriilor pasi de dans ce se pot inlantui  pe ring.

 

Scena din lemn, cu o capacitate de 20 de persoane, promite scene de teatru, spectacol, muzica, dans autentice. Pozitionata la o inaltime  confortabila, permite tuturor invitatilor de la parter si de la etaj, sa poata vedea nestingheriti interpretii. Scena personalizeaza sala in mod deosebit, imbinand intr-o maniera versatila beneficiile une sali de spectacol, cu veselia unei sali de evenimente.

Totul straluceste in jur si nu este doar lumina  cea care aduce acest efect. De la pahare, la dalele de marmura si oglinzi, totul sclipeste a curatenie. Mai in gluma, mai in serios, putem spune ca este o sala de evenimente ca o farmacie.

Privind de jur imprejur, realizezi  ca imaginatia nu este suficient de bogata pentru a cuprinde tipul de evenimente, care se pot desfasura in sala generoasa. De la nunti tratitionale, la baluri clasice, petreceri  in stilul the Great Gatsby, creativ si in acelasi timp decadent al anilor ‘20, la spectacole de teatru de rasunet, pana la reuniuni corporatiste, toate pot prinde viata la “Le Chateau”.  Mai mult decat atat, fiindca acest Castel din inima Bucurestiului poate gazdui pana la 500 de invitati, orice fel de activitate desfasurata aici poate fi doar la superlativ.

 

Bucatarie impecabila si perfect functionala

Am parasit  sala principala catre bucataria ce deserveste Le Chateau, in care domnea aceeasi curatenie impecabila.  Ne-am convins inca o data, ca in acest castel amplitudinea spatiilor este specifica tuturor incaperilor, bucataria insasi fiind uriasa.

De cum deschizi usa realizezi ca toate detaliile au fost gandite, precum mecanismele unui ceas elvetian, astfel incat totul sa functioneze fara cusur: spatiul pentru curatarea veselei este separat de zona de preparare a alimentelor, frigidere de mari dimensiuni poarta afisele cu numele categoriei de produse ce urmeaza a se depozita si afisajul monitorizarii temperaturii, o serie intreaga de zone de lucru distincte, depozitele frigorifice generoase, cuptoare, plite, glill-uri si hote de mare capacitate, iar in tot acest ansamblu oamenii ce muncesc precum furnicile pentru a asigura satisfactia celor din sala.

Bucataria “Le Chateau” este gandita pentru maxima eficienta si fiindca am vorbit despre bucatarie si arta in “Le Chateau”, este necesar sa mentionam ca  frigiderele, echipamentele si accesoriile folosite in procesul culinar sunt la nivel de opera de arta tehnologica de ultima generatie. Din materiale de cea mai buna calitate, fiabile, toate dotarile bucatariei isi aduc contributia nevazuta, dar definitorie, la experienta gastronomica, pe care o traiesc invitatii acestui superb centru de evenimente.

Le Chateau sau file de poveste contemporana

Castelul din povestea noastra vine cu un aer nou, aerisit  si luxos,  sa scrie istoria unor evenimente de succes. Fiecare capitol al povestilor din spatele intamplarilor marcante din viata, de la nunta, ori de la un eveniment corporatist, cu siguranta devine memorabil  atunci cand se scrie  la Le Chateau.

 

Fie ca aveti de organizat un eveniment personal important, fie ca doriti pentru compania dumneavoastra o locatie exclusivista pentru reuniuni de orice tip, castelul din inima Bucurestiului este locul pe care il cautati!

Cele mai importante clipe  din viata dumneavoastra pot prinde valente senzationale, exprimentandu-le la Le Chateau!

Nu uitati sa scrieti intre prioritatile dumneavoastra adresa urmatorului eveniment exclusivist pe care il planificati:

Strada Turturelelor nr. 11, sector 3, Bucuresti!