Supapa Food

Supapa Food

Supapa Food, 

mai ieftin ca la fastfood, mai bun ca la mama acasa

JuristFirme.ro - Primoris a asistat Supapa Food în procedurile de autorizare.
Supapa are toate autorizațiile la zi și le-a obtinut de-a lungul a aproximativ un an de colaborare. Eforturi s-au facut de ambele părți, Primoris, în calitate de consultant, din dorința de a proceda ca la carte, dar mai ales de către clientul Supapa, care a trebuit să investesca major pentru ca totul să fie perfect legal și funcțional.

De ce spunem aceasta? Fiindcă în prima etapă, Supapa a investit în amenajarea unui alt spațiu situat la demisolul unei clădiri, dar, întrucât proprietarul clădirii respective a ascuns viciile construcției, cei de la Supapa au găsit într-o dimineață întregul spațiu inundat, astfel că au fost nevoiți să caute un alt spațiu chiar după finalizarea investiției. 


Serviciile  JF  se adresează celor care își prețuiesc timpul  

vezi oferte și prețuri ] 


 

Supapa Food 

În imediata vecinătate a Ministerului Fondurilor Europene, pe bulevardul Ion Mihalache și nu departe de piața Victoriei, e o casa albastra, cocheta, mica si curata. E Supapa, un bistro apreciat de corporatiștii din zona, cu cea mai proaspătată abordare. La fel de proaspătă precum hrana ce se gătește la Supapa, sau materia primă folosită în bucătărie. Dar despre acestea vom vorbi pe larg mai târziu. 

 

Curat autorizat!

Bistroul Supapa este unul dintre clientii pe care JuristFirme.ro-Primoris i-a asistat in procedurile de autorizare, unul dintre acele exemple in care proprietarii au inteles ca o afacere in domeniul alimentatiei publice autorizata complet este un prim pas in a-ti asigura succesul in afaceri, dupa cat este important sa isi alinieze activitatea normelor legale si sa pastreze curatenia si disciplina pe intreaga durata a existentei bistroului.


Supapa are toate autorizatiile la zi si le-a obtinut de-a lungul a aproximativ un an de colaborare Primoris - Supapa. Eforturi s-au facut de ambele parti, Primoris, in calitate de consultant, din dorinta de a proceda ca la carte, dar mai ales de catre clientul Supapa, care a trebuit sa investesca major pentru ca totul sa fie perfect legal si functional.

De ce spunem aceasta? Fiindca in prima etapa, Supapa a investit in amenajarea unui alt spatiu situat la demisolul unei cladiri, dar, intrucat proprietarul cladirii respective a ascuns viciile constructiei, cei de la Supapa au gasit intr-o dimineata intregul spatiu inundat, iar acest lucru s-a intamplat chiar dupa finalizarea renovarilor, astfel ca proprietarii Supapa au preferat sa aleaga un nou local si sa demareze totul de la capat, cu noi eforturi, doar pentru a functiona corect, curat, legal. In toate aceste demersuri, Primoris a fost alaturi in calitate de consultant.

Concret, Primoris s-a ocupat de intocmirea documentatiei si infiintarea firmei, a analizat si implementat fluxurile functionale pentru amenajarea spatiului pentru a raspunde legislatie Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, intocmirea procedurilor de lucru, completate de demersurile de obtinere a autorizatiei DSVSA. Am intreprins toate demersurile de autorizare la Primaria Sectorului 1, iar ca muzica sa sune curat am depus toate documentele legale pe langa UPFR. De asemenea, am obtinut notificarea pentru datele cu caracter personal. Am adaugat plus valoare colaborarii prin efectuarea tuturor procedurilor de protectia muncii si PSI. Am avut dreptate, nu-i asa? Curat autorizat!

 

Mancare pe care sa o iubeasca si soacra

Conceptul Supapa este gandit rotund, de la publicul tinta, meniul inclus, politica de pret, materia prima folosita, aspectul social al afacerii pana la comunicare prietenoasa.

Fiind situat la o aruncatura de bat de piata Victorieri, Supapa este o oaza in care angajatii corporatiilor din zona sa isi petreaca pauza de pranz savurand o mancare gustoasa, in afara biroului.

Meniul, international si romanesc, este readaptat pentru ca fiecare dintre clienti sa regasesca gustul bun, dar in varanta sanatoasa a acelei portii de mancare gatita ca la mama acasa. Atat de buna, gustoasa si sanatoasa ca, in cazul in care ar servi-o acasa, soacra fie ar invidia-o, fie ar iubi-o. Nu exita alta cale! Fara prea multe descrieri, papilele gustative si simtul olfactiv ne intareste convingerea: imediat ce am intrat in micul bristro, ne-a lovit un miros atat de fain de mancare buna si calda, incat aproape am uitat ca tocmai mancasem de pranz!

 

Eco, bio si sustenabil

Alimentele sunt pregatite cu ingrediente proaspete, naturale, aduse de la fermele din zona Bucurestiului. Aici conceptul Supapa se regaseste din plin: pe de o parte prin mancarea sanatoasa, pe de alta parte prin implicarea sociala, ajutand micii fermieri din zona intr-un mod sustenabil si prietenos antreprenoritatului rural local. Supapa nu se dezminte de la sustenabilitate nici cand vine vorba despre hrana ramasa, fiindca echipa duce mancarea ramasa in fiecare zi la o asociatie care are grija de oamenii mai putin fericiti din punct de vedere financiar si care apreciaza o portie de papa calda.

Despre preturi ce sa spunem? E mai ieftin decat delivery sau fastfood-ul din colt, numai ca este in varianta sanatoasa, ne spune fondatoarea Supapa, Monica Bratescu. Dar nu pe pret pune accentul, ci pe legalitate si curatenie, pe hrana sanatoasa, pe principiul sustenabilitatii fermierilor locali si aspectul social al afacerii. Monica vine dintr-un mediu conex si chiar doreste sa isi continue contributia in Romania printr-o forma de antreprenoriat social.

La ora actuala sunt 18 mese la care angajatii din zona pot lua pranzul cu ai lor colegi, intr-un mediu prietenos si cald. In curand vor 35, iar gasca de prieteni se poate mari.

 

Vi s-a facut foame? Mancati sanatos si mergeti la Supapa.

Va repetam reperele: casuta albastra, Ion Mihalache nr. 23.

Supapa se numeste locul!