Dera Force Clean

Dera Force Clean

Dera Force Clean, 

Clientul nostru, partenerul vostru!

 

Dera Force Clean, 
Servicii deratizare, dezinsectie si dezinfectie (DDD)

V-am obisnuit sa scriem despre saloane de infrumusetare sau afaceri in domeniul alimentatiei publice, afaceri pe care noi le-am infiintat si/sau autorizat.

De data aceasta va povestim despre Pest Control Stadandard, clientul nostru care presteaza servicii obligatorii pentru firmele, ce activeaza in domeniul alimentatiei publice, sau activitati de infrumusetare, respectiv servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie (DDD). 

Pest Control Standard - autorizatii complete

Am asistat firma de pest control si servicii DDD de-a lungul unei proceduri indelungate si complexe de autorizare. Primoris s-a implicat in autorizare inca din prima etapa, cea de stabilire a fluxurilor functionale, si a continuat autorizarea punctului de lucru pe toate palierele legale pentru intrarea in deplina legalitate a Pest Control Standard. In egala masura, Pest Control Standard a dovedit o buna colaborare in procedura de aliniere cu legislatia in domeniu si obtinerea avizelor legale pentru desfasurarea activitatii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie (DDD).

 

Înainte de toate, ce reprezintă Dera Force Clean? 

Firma Dera Force Clean este o firma serioasa, autorizata in domeniul DDD, care a investit în amenajarea și utilarea corespunzătoare a unui punct de lucru, implementând toate normele și recomandările în domeniul deratizării, dezinfecției și dezinsecției. 

Activitatea firmei Dera Force Clean se desfășoară, în cea mai mare parte, pe teren, adică la sediilor clienților care le solicită serviciile. 

Pentru ca activitatea sa functioneze corect, Pest Control Standard a angajat de la bun inceput doua persoane specializate in activitati DDD. Inca dinainte de a incepe colaborarea cu noi, firma a demarat formalitatile de obtinere a certificarilor de standardizare ISO 9001 (Sistemul de Management al Calitatii) si ISO 14001 (Sistemul de Management de Mediu) in desfasurarea activitatii curente. 

 

Un alt motiv de profesionalism si credibilitate este adus de faptul ca Pest Control Standard alege sa foloseasca numai substante agreeate de catre Ministerul Sanatatii, fiecare produs fiind insotit avizul specific.

Pentru a intelege profesionalismul bidirectional al Primoris, pe de o parte, si Pest Control Standard, pe de alta, este util sa va descriem, o parte a demersurilor intreprinse, care s-au derulat pe o perioada de aproximativ un an.

 

Autorizari obtinute de catre Primoris pentru Pest Control Standard: 

consultanta pentru amenajarea corecta si conform legislatiei in vigoare a punctului de lucru;

intocmirea dosarului si efectuarea demersurilor legale in relatie cu DSP Bucuresti;

intocmirea dosarului si intreprinderea demersurilor de luare in evidenta Politiei, Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase;

intocmirea dosarului si efectuarea demersurilor de asistenta pentru firma in relatie cu DSVSA Bucuresti;

intocmirea dosarului si intrerinderea tuturor demersurilor legale in relatie cu Primaria Muncipiului Bucuresti;

Suplimentar, Primoris s-a ocupat de inregistrarea conexa la ITM Bucuresti a listei de substante folosite de catre angajatii firmei;

intocmirea dosarului si efectuarea demersurilor catre ARPM Bucuresti;

la ora actuala, Primoris are in derulare dosarul Pest Control Standard pentru Directia Agricola Bucuresti pentru tratamente fitosanitare.

 

Intrucat JuristFirme crede cu toata consideratia in clientul sau, Pest Control Standard, acesta din urma este prima recomandare in ceea ce priveste serviciile DDD pentru afacerile nou infiintate.

De final, doar conchidem ca o afacere cu premise de colaborare frumoasa, poate fi baza altor colaborari functionale: intre noi si dvs.; intre dvs si Pest Control Standard!