Macavei Brothers Ink

Macavei Brothers Ink

Macavei Brothers Ink

Fratii Macavei - Gemenii care transforma prin tatuaj un trup in opera de arta 

Echipa Primoris a întocmit si depus doua dosare specifice, care s-au finalizat cu obținerea Autorizației sanitare de funcționare pentru salonul de tatuaj


Serviciile  JF  se adresează celor care își prețuiesc timpul  

vezi oferte și prețuri ] 


 

Fratii Macavei - Gemenii care transforma prin tatuaj un trup in opera de arta

Macavei Brothers Ink, singurul loc din Bucuresti in care doi gemeni infrumuseteaza trupuri prin tatuaj, are un nou salon intr-o zona linistita si cocheta, intr-o casa frumoasa si o atmosfera linistita, care ii reprezinta. Am gasit noul salon de tatuaj pe strada Ronda nr. 18, in apropierea Foisorului de Foc. Arhitectura interbelica spune inca inainte de a intra o poveste artistica,  povestea casei nu putea fi mai potrivita pentru un act de creatie .

Autorizatii specifice saloanelor de tatuaj

JuristFirme.ro a cunoscut cei doi proprietari ai afacerii, gemenii Bogdan si Dragos Macavei, in demersul de autorizare a noii locatii ca salon de tatuaj.  Au fost mai multe etape ale autorizarii care au urmat dupa evaluarea documentatiei spatiului. Colegii consultanti s-au ocupat de obtinerea unui punct de vedere ISU. Ulterior, au facut demersuri la Primaria Municipiului Bucuresti pentru verificarea incadrarii cladirii in categorie de risc seismic. Intrucat un salon de tatuaj impune demersuri aparte de autorizare, echipa Primoris a fost cea care a intocmit si depus doua dosare specifice, care dovedesc faptul ca salonul de tatuaj este amenajat și utilat conform normelor sanitare, iar personalul cunoaște și respectă obligațiile legale. 

Autorizație Sanitară de Funcționare Macavei

 

Tatuajele Macavei Brothers Ink o poveste lunga, scrisa cu talent

Pentru cunoscatorii din domeniu,  Bogdan si Dragos Macavei  sunt intre artistii cunoscuti  in tara in acest domeniu. Pentru cei care abia interactioneaza cu lumea saloanelor de tatuaj, cu siguranta li se va parea interesant sa cunoasca evolutia celor doi gemeni artisti.

Macavei Brothers InkCei doi au descoperit talentul  in desen inca din 1998, pe cand inca erau in liceu, in Mangalia. Cum in acea perioada a vietii grupul de prieteni reprezinta un reper, prietenii au fost cei care i-au provocat pe  Bogdan si Dragos sa isi exprime talentul prin tatuaj.

Au inceput sa faca tatuaje, pe ascuns, fara sa stie parintii, cu echipamente si vopseluri improvizate. Pe atunci abia aparea tatuajul pe piata romaneasca, o perioada in care inclusiv popularitatea acestor forme artistice era departe de ce se intampla acum.

Dragos a fost primul care a intrat in lumea antreprenorilor de tatuaje. A avut mai intai un partener propriu, apoi cei doi frati s-au unit pentru a face o echipa de familie, o singura echipa de artisti tatuatori care sa fie si frati gemeni.

De la etapa adolescentei pana la intrarea in antreprenoriat, echipamentele, tehnicile si vopselurile au evoluat, specializat. Asadar cei doi frati au putut sa isi puna cu atat mai bine talentul in serviciul tatuajelor artistice, sa isi castige notorietatea prin clientii incantati.  Au participat la conventii de tatuaje si au castigat premii. Bogdan si Dragos Macavei au devenit din ce in ce mai cunoscuti, iar echipei s-a alatura Simona. Odata cu cresterea echipei, s-a cerut o noua locatie, mai spatioasa. Asa s-a ales frumoasa cladire din strada Ronda nr. 18.

 

Un loc cu personalitate pentru tatuaje cu personalitate

Nu putem vorbi despre noul salon Macavei Brothers Ink fara sa povestim despre casa cocheta, ce se impune vizual in zona strazii Ronde. Intrarea eleganta, dimensiunea, arcadele  si intrarea  imprima personalitate cladirii la parterul careia se afla Macavei Brothers Ink. Chiar la intrare, o sala de asteptare confortabila pe ai carei pereti se vad ici si colo fotografii cu tatuaje artistice. Pe hol o fotografie a “Sarutului”- Gustav Klimt - arata gustul proprietarilor pentru pictura, pentru arta ce iese din sfera conventionalului.

 

Macavei Brothers ink salonIn salonul in care artistii executa tatuajele, ritmuri jazz caffee se aud difuz in incapere.  Atmosfera este zen, iar ambientul placut, odihitor.  Este open space, dar cu nuante artistice.  Cele doua scaune de tatuaj sunt distantate unul de celalalt, aducand o nota de intimitate.  Icoane, obiecte feng shui sau rame goale dispuse direct pe peretii in nuante bleu confera o personalitate aparte incaperii. Rafturi cu un numar nesfarsit de culori asteapta rabdator urmatorul client. Toata atmosfera sugereaza mai degraba casa unor prieteni care au mult bun gust.

 

Fiindca am vorbit despre bun gust si stil, stilurile in tatuaje sunt diverse, iar  Macavei Brothers Ink le performeaza pe toate. Am aflat ca fiecare dintre ei ei are o sensibilitatea anume pentru o specializare aparte, fara sa se limiteze la aceea. Spre exemplu, Bogdan Macavei este atras de realismul black and grey, in timp ce Simona are o inclinatie spre water colours.

 

Clienti din ce in ce mai diversi vin pentru tatuaj, dar aleg echipa

Dincolo de specializare si notorietatea castigata de Macavei Brothers Ink prin talent, dovedit si de premiile castigate, clientii aleg salonul pentru atmosfera placuta pe care cei trei membri o creaza. Echipa e sudata, e de fapt un grup de prieteni care construieste impreuna si aceasta se simte.

Am aflat ca deschiderea spre tatuaje a luat amploare, atat ca diversitate a alegerilor, dar si a publicului. In ziua de astazi isi fac tatuaje profesori, medici, oameni obisnuiti, dar si vedete. A luat asemenea amploare fenomenul, incat tineri de 17 ani vin la salon alaturi de parinti sa isi faca tatuaj. Stilurile alese sunt diverse, la fel si pozitionarea si dimensiunea pe corp. 

 

Macavei Brothers ink masa de lucruAceasta fiindca s-a modificat gustul publicului, dar si pentru ca s-a spulberat mitul ca tatuajele sunt dureroase. Durerea tine, de fapt, doar de sensibilitatea individuala. Apetitul pentru tatuaje a crescu pentru ca romanii sunt din ce in ce mai talentati in acest domeniu, iar  publicul larg a inteles ca tatuajul este o forma de arta.

Daca ati hotarat ca vreti sa va faceti un tatuaj artistic, recomandam evident Macavei Brothers Ink. Gasiti salonul pe strada Ronda nr. 18, telefon 0731 505 300.  


Serviciile  JF  se adresează celor care își prețuiesc timpul  

vezi oferte și prețuri ]