Ultima actualizare: 21 Decembrie 2014

DSP,

adica Directia de Sanatate Publica este o institutie publica, ce evalueaza permanent starea de sanatate a populatiei din teritoriul arondat si exercita atributii specifice de inspectie sanitara. Directiile de Sanatate Publica locale, se ocupa, printre altele, cu autorizarea pentru functionare a diverselor tipuri de agenti economici si supravegherea activitatii desfasurate de catre acestia.

Directiile de Sanatate Publica locale corespund structurilor administrativ teritoriale ale tarii noastre si au competente de control si autorizare asupra agentilor economici, ce isi desfasoara activitatea in respectiva localitate/ respectivul judet.

Avize, Autorizatii, Notificari, Certificari

Documentele emise de Directiile de Sanatate publica sunt de mai multe tipuri. Aceste documente nu imbraca intotdeauna forma unei Autorizatii, dar sunt absolut necesare in vederea desfasurarii unei activitati legale.
Demersurile, pe care le efectuam la DSP pentru clientii nostri sunt, de obicei, integrate in pachete mai cuprinzatoare de servicii.

Va oferim cateva exemple:

? O firma de dezinsectie, dezinfectie si deratizare va avea nevoie de o Notificare emisa de DSP, pentru a continua demersurile de autorizare la DSV-SA, Politie, Primarie si, eventual Mediu si Directia Fitosanitara.
? Pentru deschiderea unui restaurant vor trebuie avute in vedere si prevederi legale specifice legislatiei sanitare, iar inspectorii DSP vor veni in control fara a fi necesara initierea acestor demersuri de catre agentul economic.
? Un salon de intretinere corporala trebuie sa respecte o serie intreaga de norme sanitare specifice, insa, nu are neaparata nevoie de un Certificat de Conformitate, iar inspectorii DSP vor veni singuri in control, pentru a constata daca legislatia este aplicata si respectata.

...exemplele ar putea continua !

Domenii si Specializari

Informatiile si consultanta sunt specifice acestui domeniu. Inspectorii DSP vor verifica felul in care este aplicata legislatia in vigoare. Dupa cum stim cu totii, necunoasterea legii nu reprezinta o scuza.

Suport

Ai o întrebare? Contactează-ne acum!

  • Apelează-ne prin LiveSupport. Click aici.
  • Ne poți suna la telefon 0730 504 010
  • Lasă-ne un mesaj prin email. Click aici.

Trimite o solicitare : DSP: autorizare/ notificare

(*) Daca te grabesti, poti completa doar informatiile obligatorii.

Nu uita sa oferi cateva explicatii la rublica “Mesaj” !

(**) Daca este posibil, recomandam completarea formularului detaliat, care ne ajuta sa evaluam situatia si sa alcatuim o Oferta, sau chiar mai multe variante de colaborare.

Informații obligatorii

Completeaza informatiile minime obligatorii, pentru ca noi sa te putem contacta.

Te rugam sa mentionezi intervalul orar in care vrei sa fii contactat (telefonic).

Dupa ce ai completat rubricile minim obligatorii, poti alege sa trimiti solicitarea ta, sau poti continua cu completarea formularului detaliat.

Continuă cu formularul detaliat

Informații detaliate

Serviciile care te intereseaza

+
Selecteaza fisierSchimba fisierul Sterge Incarca un alt fisier

Evaluarea prealabila a Solicitarii tale

Date facturare

Principalul criteriu de alegere al ofertei