Jovial

Jovial

Jovial, bucuria frumuseții!

Colegii consultanți și-au pus la încercare expertiza de consultanți și s-au ocupat de toate autorizațiile și demersurile legale, începând cu relația cu Direcția de Sănătate Publică, continuând cu demersuri la ISU și DITL Sector 3, până la obținerea Acordului de Funcționare emis de Primaria Sectorului 3

De asemenea, am întocmit documentațiile și am efectuat demersuri la Serviciul de Urbanism pentru amplasarea reclamei luminoase


Serviciile  JF  se adresează celor care își prețuiesc timpul  

vezi oferte și prețuri ] 


 

Jovial

Situat chiar in inima Bucurestiului, pe strada Sfanta Vineri  nr. 25, salonul Jovial iese din tipare. L-am zarit pe cand ma pregateam sa traversez strada dinspre fosta hala a Unirii,  asa zisul circ al foamei. Am remarcat explozia de lumina din interior inca de pe partea opusa a strazii si, brusc, am devenit mai atenta.

 

Autorizat in toate privintele

Dupa ce  colegii  de la Primoris si-au pus la incercare expertiza de consultanti si s-au ocupat  de toate autorizatiile posibile, de notificari la primaria de sector pana la cea referitoare la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal,  mi-au spus ca ar dori sa vad acest salon si sa il descriu pe JuristFirme.ro, in sectiunea “Recomandari”. Cunosteam doar adresa, nimic mai mult, asadar cand am plecat spre salonul Jovial nu aveam nicio asteptare. Vazand lumina din strada am  vrut  ma felicit ca nu mi-am  conturat  o imagine de acasa, fiindca in targ  s-ar fi dovedit mult diferit!

 

Interior indraznet

De cum am intrat am observat ca design-ul interior iese din tipare in mod evident. O combinatie indrazneata, ultra-moderna, pusa in valoare de corpuri de iluminat clasice din cristal, de parca designerul si-a dorit sa surprinda  prezentul si viitorul in aceeasi incapere a salonului. 

 

Ceasul Seiko ne indica prezentul,  intregul decor frizeaza viitorul. Spatiul alb-negru al salii de asteptare si coafor e spart  de explozia aurie a peretelui din spatele receptiei, modern si totusi simplu decorat. Spoturi amplasate de jur-imprejurul incaperii inunda spatiul in lumina.

In dreptul celor trei posturi de coafor, oglinzile, simple la o prima privire, prin ramele-mat transparente se continua in peretele de un alb imaculat. Andreea Popa, proprietara salonului, ma indeamna sa vin seara sa surprind efectul translucid al acelor rame, fiindca el  se incadreaza in acelasi registru science fiction,  similar receptiei.  In stanga salonului, in rafturi simple si moderne in acelasi timp,  produsele cosmetice,  folosite in salon, sunt singurele care se abat de la imbinarea al-negru-auriu.  

De fapt, fiindca tot am mentionat numele proprietarei,  Andreea este imaginea potrivita pentru propriul salon:  cocheta, frumoasa, delicata si foarte informata in domeniul infrumusetarii. Vorbeste despre frumusete, marci si proceduri cu atata placere, incat constientizez ca toata acea aplecare perfectionista asupra detaliilor din salon e o reflexie a omului din spatele afacerii.

 

In registrul din spate, dincolo de sala de asteptare si posturile de coafor, este salonul de cosmetica, manichiura si pedichiura. Primul acopera tratamente pentru toate tipurile de ten, inclusiv cele dificile si acneice. La randu-i, acest spatiu este amenajat pe acelasi tipar modern- clasic. Nu pot sa nu remarc aparatura moderna si modul in care corpul de iluminat din cristal se reflecta in oglinda. Postul de manichiura- pedichiura, mai mult decat un simplu post de lucru prin  echipamentele de calitate, completeaza serviciile  de la Jovial.

Cat am stat de vorba cu Andreea pe sofa confortabila neagra, mi-am plimbat privirea prin salon si mi-a atras atentia calitatea mobilierului, atat cel profesional, functional si foarte performant, cat si cel decorativ, curajos, dar armonios imbinat.  Aceeasi calitate si echilibru, cu mici detalii extravagante se regasesc in toate ramurile salonului. Culorile simple, imbinate echilibrat si totusi indraznet, dau o stare de bine, indiferent de camera de tratament sau infrumusetare in care te-ai afla.

 

Spatiul este eficientizat la maxim, dar aspectul este aerisit!

 

Am aflat ca meritul designului curajos, dar in acelasi timp practic, este al unei maini de arhitect-artist, cunoscut ca a decorat saloane importante din lumea infrumusetarii de lux din Romania.

Pana si camera tehnica, a personalului, este ampla, obiectele sunt asezate pe inaltime pentru a conferi spatiu. Masinile de spalat, fiindca da, au propriile masini de spalat, sunt amplasate pe verticala.

Am mentionat masina de spalat si simt ca e absolut necesar sa spun ca la Jovial e curat oglinda, de jur imprejur, totul e alb imaculat si reflecta curatenie. De fapt, daca nu se intampla acest lucru, nu as fi fost in vizita la acest salon, deoarece curatenia si igienizarea corecta sunt criterii de autorizare si colaborare cu JuristFirme.

 

Ambient de lux, produse cosmetice VIP

M-am intreptat spre raftul cu produse cosmetice folosite in salon. Andreea m-a ghidat in lumea brandurilor cosmetice si mi-a furnizat detalii. Am regasit marca Chi, Label.M si Bruno Vassari. Pevonia  urmeaza sa completeze gama de cosmetice folosite in salon. Marca Chi este un produs de top pe piata americana si este folosit de catre Rihana pentru a-si ingriji si aranja parul in coafurile bine-cunoscute. Produsele Chi sunt cunoscute pentru efectele non-invazive, in comparatie cu alte produse similare de pe piata cosmeticelor pentru par.

Produsele de styling Label.M sunt folosite in saloanele de mare notorietate londoneze,Tony & Guy, saloane in care fiecare doamna viseaza sa ajunga intr-o zi. Acum, daca nu ajungeti, nu-i problema,  va puteti bucura  de calitatea produselor in Bucuresti, la Jovial, intr-un mediu la fel de stilat si profesionist!

 

O alta marca exclusivista, intens folosita in salonul Jovial, dar de data aceasta pentru  cosmetica tenului,  este cea a  produselor din gama Bruno Vassari, despre care se  spune ca au efecte imediate. Vazand fata Andreei, tind sa dau dreptate asupra a ce se comenteaza despre produsele Bruno Vassari.   

Pevonia, brand mai putin cunoscut publicului larg, de asemenea exclusivist, urmeaza sa fie adaugat in colectia produselor de lux folosite de Jovial pentru frumusetea si starea de bine a doamnelor. Produsele, naturale 100%,  vin cu un nou concept “skin concern” care se adreseza tuturor femeilor si tipurilor de ten. Preturile produselor sunt proportionale cu proprietatile lor, dar primul lucru catre care doamnele ar trebui sa se indrepte este calitatea.

Tocmai ca produsele sa fie corect si eficient folosite, personalul salonului beneficiaza si va beneficia constant  de traininguri din partea furnizorilor de produse. Astfel, doamnele care aleg salonul Jovial vor fi intotdeauna in pas cu tendintele globale din lumea infrumusetarii.

 

Preturi promotionale

Preturile ar putea fi considerate la nivelul pietei, dar nu ratati paragraful de mai sus in care va povestim despre calitatea produselor folosite in salonul Jovial!

In acelasi timp,  va indemnam ca acum, cand salonul Jovial  si-a deschis portile,  sa va bucurati de de preturile  promotionale existente, de produsele de calitate folosite si de beneficiul de a gasi acest boutique al frumusetii chiar in buricul Bucurestiului!

 

Fiti vesele si frumoase cu Jovial!

Str. Sf. Vineri Nr. 25, sect. 3 Bucuresti

Rezervari: 0748.149.599

Website: Jovialsalon.ro