Ultima actualizare: 15 Ianuarie 2015

ANSV-SA,

adica Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor este o institutie de o importantaDSV SA autorizatii alimentatie publica strategica, ce garanteaza siguranta alimentara si, implicit, sanatatea populatiei si care, prin Directiile sale locale, se ocupa, printre altele, cu autorizarea pentru functionare a diverselor tipuri de agenti economici, in special din domeniul alimentatiei publice, dar si din alte domenii cum ar fi dezinfectia, dezinsectia si deratizarea, cresterea anumalelor, altele.

Directiile Sanitare Veterinare corespund structurilor administrativ teritoriale ale tarii noastre si au competente de control si autorizare asupra agentilor economici, ce isi desfasoara activitatea in respectiva localitate/ respectivul judet.

Autorizatii

Autorizatiile de functionare sunt de mai multe tipuri si privesc mai multe categorii de activitati.
Demersurile, pe care le efectuam la DSV-SA pentru clientii nostri sunt, de obicei, integrate in pachete ce cuprind mai multe categorii de demersuri si servicii.

Va oferim cateva exemple:

? O firma de dezinsectie, dezinfectie si deratizare va avea nevoie de Autorizatie emisa de DSV-SA, insa o va putea obtine abia dupa ce a facut demersuri prealabile la DSP si Politie.
? Un restaurant va fi nevoit sa faca demersuri de autorizare la DSV-SA, sa implementeze un Ghid de bune practici in alimentatie publica si sa treca cu bine de controlul inspectorilor DSV-SA, pentru a putea obtine Autorizatia de Functionare de la aceasta institutie.
? O firma de Catering va fi nevoita sa efectueze demersuri similare unui restaurant (in ce priveste autorizarea la DSV-SA).
? Un Supermarket, sau un magazin alimentar, de asemenea, au nevoie de Autorizatia de Functionare emisa de DSV-SA pentru a functiona legal.

...exemplele ar putea continua !

Domenii si Specializari

Demersurile ce se efectueaza sunt, in primul rand, de natura tehnica. Atat amenajarea spatiului, in care agentul economic isi va desfasura activitatea, cat si implementarea si aplicarea procedurilor de lucru, presupun insusirea unor cunostine specifice, astfel incat, ajutorul unui specialist este foarte util.

Aveti o afacere in domeniul alimentatiei publice? Apelati la un specialist cu experienta demonstrata in domeniu pentru a va asista in obtinerea autorizatiilor necesare! Trimiteti-ne detaliile  afacerii dumneavoastra, noi revenim in cel mai scurt timp cu o evaluare preliminara! 

Suport

Ai o întrebare? Contactează-ne acum!

  • Apelează-ne prin LiveSupport. Click aici.
  • Ne poți suna la telefon 0730 504 010
  • Lasă-ne un mesaj prin email. Click aici.

Trimite o solicitare : DSV-SA: autorizatii alimentatie

(*) Daca te grabesti, poti completa doar informatiile obligatorii.

Nu uita sa oferi cateva explicatii la rublica “Mesaj” !

(**) Daca este posibil, recomandam completarea formularului detaliat, care ne ajuta sa evaluam situatia si sa alcatuim o Oferta, sau chiar mai multe variante de colaborare.

Informații obligatorii

Completeaza informatiile minime obligatorii, pentru ca noi sa te putem contacta.

Te rugam sa mentionezi intervalul orar in care vrei sa fii contactat (telefonic).

Dupa ce ai completat rubricile minim obligatorii, poti alege sa trimiti solicitarea ta, sau poti continua cu completarea formularului detaliat.

Continuă cu formularul detaliat

Informații detaliate

Serviciile care te intereseaza

+
Selecteaza fisierSchimba fisierul Sterge Incarca un alt fisier

Evaluarea prealabila a Solicitarii tale

Date facturare

Principalul criteriu de alegere al ofertei