Ultima actualizare: 21 Martie 2017

Autorizatia DSVSA Bucuresti

Autorizatia DSV - Inregistrare DSV

Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Bucuresti,

Este o structura teritoriala din subordinea ANSVSA, institutie de importanta strategica, ce garanteaza siguranta alimentara si, implicit, sanatatea populatiei, cu o paleta larga de competente de autorizare, supraveghere si control. 

Principalele tipuri de afaceri pe care le-am asistat in demersurile de autorizare efectuate la DSV Bucuresti si/ sau DSV Ilfov au implicat activitati identificate prin urmatoarele coduri CAEN:  

 


Ai întrebări? Te ajutăm!

 

 Info aici    Lista documente aici 

<< sau întâlnire la sediul nostru >>

Alege spaţiul potrivit: Te ajutăm cu Consultanţă şi/ sau Evaluarea spaţiului, 

Circuitele funcţionale: Realizăm planul de amenajare şi utilare a zonelor de lucru, 

Dosar: Întocmim şi depunem dosarul; Ne pregătim pentru controlul de autorizare. 



Time-is-money
De asemenea, expertii nostri pot oferi suport si in alte demersuri de avizare si autorizare necesare functionarii legale a unei afaceri de alimentatie publica, cum ar fi cele efectuate la DSP, ISU, Mediu, PMB, dar si alte institutii.
 
Sau suna la 0730 50 40 10

* Ne rezervam dreptul de a modifica Oferta si Termenul de valabilitate al acesteia in orice moment si fara notificare prealabila.

** Achitarea taxelor catre DSVSA ramane in sarcina Beneficiarului.

Suport

Ai o întrebare? Contactează-ne acum!

  • Apelează-ne prin LiveSupport. Click aici.
  • Ne poți suna la telefon 0730 504 010
  • Lasă-ne un mesaj prin email. Click aici.

Ultima actualizare: 21 Martie 2017

Autorizarea spatiului de lucru

Autorizatia DSV - Inregistrare DSV

 

 

Activitati preliminare.

Foarte multi clienti ma intreaba ce fel de spatiu trebuie sa caute pentru afacerea lor de alimentatie publica - preocuparea pentru identificarea spatiului potrivit este o dovada de intelepciune si un aspect aplicat al bunei planificari antreprenoriale - insa in practica, prima conditie este aceea ca spatiul sa iti placa si sa te convinga prin amplasarea, vadul comercial, tipul de clientela al zonei, etc. 

Chiar inainte de a evalua cat de bine se preteaza spatiul pentru o afacere de alimentatie publica, este bine sa verificati: 

  • Daca imobilul a fost construit legal si daca a fost respectata Autorizatia de Construire. 
  • Care este destinatia constructiva a spatiului? Este spatiu comercial? Este locuinta? 
  • Vecinii. Incercati sa aflati care este relatia proprietarului cu acestia. Ati putea avea nevoie de acordul lor, pentru a putea functiona legal! 
  • Alte informatii specifice zonei, sau unitatii administrativteritoriale respective. 

 

Circuitele functionale

Pentru organizarea unui spatiu de lucru de alimentatie publica trebuie sa aveti in vedere: 

  • Accesul angajatilor catre vestiar - schimbarea in hainele de lucru - accesul lor la toaleta si, apoi, in zona de lucru;
  • Calea de aprovizionare, accesul in zona de depozitare, procedurile prealabila pentru legume, fructe, oua, etc;
  • Calea pe care produsele ajung din zona de depozitare, pana in bucatarie;
  • Organizarea corecta a proceselor de lucru din bucatarie;  
  • Amplasarea corecta a utilajelor - numarul si tipul chiuvetelor si a meselor de lucru; 
  • Succesiunea corecta a proceselor de lucru (aprovizionare - procese prealabile - depozitare - procesare - servire) cu anumite diferente in functie de activitate;
  • Accesul clientilor, amplasarea toaletei clientilor si accesul catre aceasta;
  • Curatenia periodica, gestionarea si evacuarea gunoiului si a celorlalte deseuri;
  • O cale separata pentru curatarea veselei murdare si depozitarea veselei curate; 
  • alte aspecte, dupa caz.

Toate aceste elemente trebuie armonizate prin proceduri de lucru inchegate si clare, iar proiectarea fluxurilor functionale trebuie facuta corect, intr-o maniera coerenta, facandu-se cat mai putine compromisuri !


Ce trebuie să depui la DSV?

 Listă documente aici 

Prea complicat şi  consumator de timp?

<< Contactează-ne pentru întâlnire la sediul nostru >>


 

Suport

Ai o întrebare? Contactează-ne acum!

  • Apelează-ne prin LiveSupport. Click aici.
  • Ne poți suna la telefon 0730 504 010
  • Lasă-ne un mesaj prin email. Click aici.

Ultima actualizare: 15 Martie 2017

Acte necesare

Lista exacta a documentelor difera in functie de tipul activitatii, pe care o autorizati, dar lista documentelor uzuale este urmatoarea: 

  • Cerere (formular DSVSA) difera in functie de tipul activitatii, pe care o autorizati 
  • Certificat de Inregistrare firma (copie) 
  • Certificat Constatator emis de Registrul Comertului pentru punctul de lucru pe care il autorizati (copie)  
  • Schita circuitelor functionale a spatiului pe care il autorizati 
  • copia actului de identitate al reprezentantului legal al firmei 
  • Delegatie/ sau Imputernicire (daca este cazul) 

O parte dintre formulare sunt disponibile pe site-ul DSVSA Bucuresti.

 

Controlul de autorizare

Bineinteles, dupa depunerea dosarului trebuie sa va pregatiti pentru controlul de autorizare, pentru care trebuie sa pregatiti: 

  • contractele incheiate cu o serie de furnizori de servicii (salubrizare, dezinsectie, dezinfectie si deratizare, altele) 
  • Procedurile de lucru (pentru afacerile de dimensiuni mai mici), sau HACCP complet (pentru afaceri de dimensiuni medii si mari) 
  • analize medicale, curs de igiena alimentara pentru angajati, etc 
  • alte documente, in functie de caz. 

 


Prea complicat si  consumator de timp?

<< Contactează-ne pentru întâlnire la sediul nostru >>


 

Suport

Ai o întrebare? Contactează-ne acum!

  • Apelează-ne prin LiveSupport. Click aici.
  • Ne poți suna la telefon 0730 504 010
  • Lasă-ne un mesaj prin email. Click aici.

Trimite o solicitare : DSV-SA: autorizatii alimentatie

(*) Daca te grabesti, poti completa doar informatiile obligatorii.

Nu uita sa oferi cateva explicatii la rublica “Mesaj” !

(**) Daca este posibil, recomandam completarea formularului detaliat, care ne ajuta sa evaluam situatia si sa alcatuim o Oferta, sau chiar mai multe variante de colaborare.

Informații obligatorii

Completeaza informatiile minime obligatorii, pentru ca noi sa te putem contacta.

Te rugam sa mentionezi intervalul orar in care vrei sa fii contactat (telefonic).

Dupa ce ai completat rubricile minim obligatorii, poti alege sa trimiti solicitarea ta, sau poti continua cu completarea formularului detaliat.

Continuă cu formularul detaliat

Informații detaliate

Serviciile care te intereseaza

+
Selecteaza fisierSchimba fisierul Sterge Incarca un alt fisier

Evaluarea prealabila a Solicitarii tale

Date facturare

Principalul criteriu de alegere al ofertei