Ultima actualizare: 21 Decembrie 2014

Primaria municipiului Bucuresti

Este principala institutie, care, impreuna cu cele 6 primarii de sector, administreaza cea mai mare concentrare urbana a tarii si aduce la indeplinire Hotararile Consiliului General si Deciziile emise de catre Primarul General.

PMB are in subordine o serie intreaga de institutii administrative, de cultura, dar si de alta natura, asa ca, la un moment dat, fiecare locuitor al Bucurestiului, sau fiecare firma, ce isi desfasoara activitatea in capitala, va avea nevoie, intr-un fel, sau in altul, de un document, un aviz, sau o autorizatie, emise de PMB, ori va relationa cu vreuna dintre institutiile coordonate de Primaria Generala.

Avize si Autorizatii

Lista acestora este destul de lunga.
In ceea ce ne priveste, demersurile, pe care le efectuam la PMB pentru clientii nostri sunt, de obicei, integrate in pachete mai cuprinzatoare, adaptate nevoilor Beneficiarului.

Va oferim cateva exemple:

? Firmele de dezinsectie, dezinfectie si deratizare vor avea nevoie de Autorizatii de Functionare emise de PMB, insa le vor putea obtine abia dupa ce au facut demersuri prealabile la DSP, DSV-SA si Politie.
? O firma de paza ce functioneaza in Bucuresti, va fi nevoita sa se inregistreze la PMB in vederea efectuarii demersurilor de obtinere a Licentei de Functionare emise de Politie, .
? Un restaurant, sau un Bar, ce functioneaza in 'Centrul Vechi" al Capitalei vor fi nevoite sa faca demersuri la Serviciul de Urbanism al PMB in vederea deschiderii unei terase sezoniere amplasate pe domeniul public, insa, vor putea face acest lucru, abia dupa obtinerea Autorizatiei de Functionare emise de Primaria Sectorului 3.

...exemplele ar putea continua !

Domenii si Specializari

Demersurile ce se efectueaza pot fi de natura tehnica, sau juridica, ori combinate, astfel incat, in functie de nevoi, echipa de specialisti poate avea o structura eterogena si poate fi formata, de exemplu, dintr-un avocat si un arhitect.

Serviciile noastre sunt orientate, in primul rand, catre nevoile firmelor, astfe incat, atat echipa proprie, cat si portofoliul de colaboratori, suntem orientati catre acest tip de Beneficiar.

[...]

Important

Vă recomandăm din secțiunea Blog

Suport

Ai o întrebare? Contactează-ne acum!

  • Apelează-ne prin LiveSupport. Click aici.
  • Ne poți suna la telefon 0730 504 010
  • Lasă-ne un mesaj prin email. Click aici.

Trimite o solicitare : PMB - autorizatii functionare

(*) Daca te grabesti, poti completa doar informatiile obligatorii.

Nu uita sa oferi cateva explicatii la rublica “Mesaj” !

(**) Daca este posibil, recomandam completarea formularului detaliat, care ne ajuta sa evaluam situatia si sa alcatuim o Oferta, sau chiar mai multe variante de colaborare.

Informații obligatorii

Completeaza informatiile minime obligatorii, pentru ca noi sa te putem contacta.

Te rugam sa mentionezi intervalul orar in care vrei sa fii contactat (telefonic).

Dupa ce ai completat rubricile minim obligatorii, poti alege sa trimiti solicitarea ta, sau poti continua cu completarea formularului detaliat.

Continuă cu formularul detaliat

Informații detaliate

Serviciile care te intereseaza

+
Selecteaza fisierSchimba fisierul Sterge Incarca un alt fisier

Evaluarea prealabila a Solicitarii tale

Date facturare

Principalul criteriu de alegere al ofertei