Povești de succes cu juristfirme.ro

Studio 80

Studio 80

Studio 80 este un local, deja, cunoscut de catre multi dintre locuitorii zonei de nord a capitalei.

Unii dintre clientii nostri mai recenti ne-au spus, ca mananca frecvent in acest restaurant si apreciaza talentul bucatarului si atmosfera placuta, pe care o gasesc acolo.

Restaurantul beneficiaza si de o terasa foarte frumoasa, inconjurata de copaci mari si umbrosi, iar reprezentantii sai se preocupa, in pemanenta, ca serviciile sa fie de foarte buna calitate.

Localul are toate autorizatiile la zi, iar relatia de colaborare, pe care am avut-o cu investitorul, a functionat impecabil.

Va puteti bucura de o atmosfera placuta si mancare buna vizitand localul situat in Bucuresti, pe Aleea Privighetorilor, nr. 80. De fiecare data, cand plecam de acolo, noi ne promitem in gand, ca vom reveni.

 

Laurentiu - Servicii DDD

Laurentiu - Servicii DDD

Laurentiu are o firma de dezinsectie, dezinfectie si deratizare. El nu este incepator in afaceri, ci este un intreprinzator cu experienta, ce detine, deja, mai multe firme, astfel incat, aceasta noua afacere de servicii DDD a pornit, inca de la inceput, cu dreptul.

Serviciile de dezinsectie, dezinfectie si deratizare beneficiaza de aportul mai multor lucratori cu experienta, ce detin toate calificarile necesare, iar firma a obtinut autorizatii de functionare din partea tuturor institutiilor, care supravegheaza si controleaza acest gen de activitate.

Facilitatile si dotarile moderne, precum si procedurile de lucru simple si clare reprezinta inca un motiv, pentru care, va putem recomanda sa apelati la serviciile acestei firme (in cazul in care aveti nevoie de astfel de servicii).

Insa, Laurentiu a gandit, inca de la inceput, aceasta afacere la o scara mai mare decat o fac marea majoritate a companiilor de DDD, astfel incat, aceasta firma poate sa raspunda si solicitarilor de volum mare venite din partea unor institutii ale statului, in conditii de siguranta si profesionalism.

Pentru servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare de nivel profesionist, il puteti contacta pe Laurentiu de la Pest Control Standard SRL in str. Oxigenului, nr 42, Cernica.

Restaurant SOFA

Restaurant SOFA

Restaurant SOFA este un local de top format dintr-un restaurant, o cafenea si o crama - separeu exclusivist, cu un spatiu generos, ce se intinde pe trei nivele.

In restaurant se organizeaza, in mod frecvent, evenimente corporate, pentru care localul se preteaza foarte bine, datorita pozitionarii si configuratiei sale.

Investitorii au decis sa se concentreze pe dezvoltarea afacerii propriu-zise si au externalizat o parte dintre demersurile de autorizare in vederea functionarii catre mai multi consultanti, iar colaborarea a functionat foarte bine, astfel incat, localul a fost lansat la timp, in cadrul unui eveniment la care au participat multe persoane publice.

Restaurantul SOFA este situat in Bucuresti, str. Barbu Vacarescu, nr. 241A si va recomandam din tot sufletul sa incercati mancarurile, sa savurati o cafea buna si sa va bucurati de atmosfera placuta, pe care o veti gasi acolo.

Noi revenim, intotdeuna, cu placere in acest local, fie ca si clienti, fie in calitate de consultanti, atunci cand ne sunt solicitate serviciile.

YUKI restaurant japonez

YUKI restaurant japonez

Amplasata  la numarul 5 pe strada Putul lui Zamfir, in zona Dorobanti,  cladirea  restaurantului YUKI  se distinge  prin fatada din lemn cald si prietenos.  Treptele, tot din lemn, te conduc catre intrarea in restaurant si catre, ceea ce noi am numit, lumea Yuki.  Este un univers diferit, autentic si in acelasi timp  foarte primitor.  Ambianta calda insuflata de lemn si decorul simplu, de bun gust, aerul local veritabil, nefortat, dau micului local nota unui camin japonez in care gazdele te intampina cu figura zambitoare si atitudine prietenoasa.  

Am fost alaturi de antreprenorii care au initiat aceasta afacere de-a lungul  procedurii de autorizare si am vazut cum restaurantul  cu specific japonez a prins viata sub ochii nostri, atat din punct de vedere legal, dar si functional. 

Va recomandam sa vizitati restaurantul japonez YUKI Bucuresti si sa va bucurati de atmosfera placuta si gazdele primitoare !

Un articol mai amplu gasiti AICI, in sectiunea noastra de BLOG! 

Gelateria lui Robert

Gelateria lui Robert

Veti gasi Gelateria lui Robert in Baneasa Shopping City, dar trebuie sa stiti ca este mult mai mult decat o gelaterie obisnuita.

Produsele oferite spre vanzare sunt de o calitate foarte buna, situata mult peste medie si mult peste standardele necesare obtinerii autorizatiilor sanitare si sanitar-veterinare, iar personalul amabil si atent la nevoile clientilor.

Conceptul este nou pe piata romaneasca si aduce, pe langa inghetata propriu-zisa si un fel de iaurt inghetat, care face o combinatie delicioasa cu topping-urile de fructe si dulciuri pregatite pentru clientii pofticiosi !..

Cand ajungeti prin Baneasa Shopping City, sa treceti neparat si pe la Chillbox - greek frozen yogurt

Atmosfera este placuta, personalul este amabil, iar inghetata si iaurtul cu fructe sunt delicioase si merita incercate !

Coaforul Cristinei

Coaforul Cristinei

Cristina este o femeie puternica, determinata, care stie ce vrea de la viata si care s-a decis sa-si faca o afacere in domeniul intretinerii corporale.

Salonul Cristinei functioneaza acum vis-a-vis de Piata Vitan din Bucuresti si ofera servicii de coafura, manichiura, pedichiura, cosmetica si alte servicii din aceeasi categorie, intr-un cadru placut si profesionist.

Desi autoritatile i-au facut, la inceput, unele greutati de natura birocratica, asa cum se intampla de multe ori in tara noastra, in acest moment afacerea merge bine, iar Cristina se bucura de fiecare client care-i trece pragul si pleaca multumit.

In special femeile, dar nu numai ele, vor gas aici servicii de calitate foarte buna, iar spatiul are toate dotarile si autorizatiile necesare. Daca sunteti prin zona si doriti o manichiura, sau vreun alt serviciu din Oferta salonului, treceti pe la Cristina si veti pleca multumiti.