Supapa Food

Publicat la 2015-10-12 20:00:53, in categoria Portofoliu - Afaceri autorizate

Mai ieftin ca la fastfood, mai bun ca la mama acasa!

In imediata vecinatate a Ministerului Fondurilor Europene, pe bulevardul Ion Mihalache si nu departe de piata Victoriei, e o casa albastra. Cocheta, mica si curata. E Supapa, cel mai nou bistro din zona, cu cea mai proaspatata abordare. La fel de proaspata precum hrana ce se gateste la Supapa sau materia prima folosita in bucatarie. Dar despre acestea vom vorbi pe larg mai tarziu.

 

Curat autorizat!

Supapa - salon si tabla

Bistroul Supapa este unul dintre clientii pe care JuristFirme.ro-Primoris i-a asistat in procedurile de autorizare, unul dintre acele exemple in care proprietarii au inteles ca o afacere in domeniul alimentatiei publice autorizata complet este un prim pas in a-ti asigura succesul in afaceri, dupa cat este important sa isi alinieze activitatea normelor legale si sa pastreze curatenia si disciplina pe intreaga durata a existentei bistroului.


Supapa are toate autorizatiile la zi si le-a obtinut de-a lungul a aproximativ un an de colaborare Primoris - Supapa. Eforturi s-au facut de ambele parti, Primoris, in calitate de consultant, din dorinta de a proceda ca la carte, dar mai ales de catre clientul Supapa, care a trebuit sa investesca major pentru ca totul sa fie perfect legal si functional.

De ce spunem aceasta? Fiindca in prima etapa, Supapa a investit in amenajarea unui alt spatiu situat la demisolul unei cladiri, dar, intrucat proprietarul cladirii respective a ascuns viciile constructiei, cei de la Supapa au gasit intr-o dimineata intregul spatiu inundat, iar acest lucru s-a intamplat chiar dupa finalizarea renovarilor, astfel ca proprietarii Supapa au preferat sa aleaga un nou local si sa demareze totul de la capat, cu noi eforturi, doar pentru a functiona corect, curat, legal. In toate aceste demersuri, Primoris a fost alaturi in calitate de consultant.

Concret, Primoris s-a ocupat de intocmirea documentatiei si infiintarea firmei, a analizat si implementat fluxurile functionale pentru amenajarea spatiului pentru a raspunde legislatie Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, intocmirea procedurilor de lucru, completate de demersurile de obtinere a autorizatiei DSVSA. Am intreprins toate demersurile de autorizare la Primaria Sectorului 1, iar ca muzica sa sune curat am depus toate documentele legale pe langa UPFR. De asemenea, am obtinut notificarea pentru datele cu caracter personal. Am adaugat plus valoare colaborarii prin efectuarea tuturor procedurilor de protectia muncii si PSI. Am avut dreptate, nu-i asa? Curat autorizat!

 

Mancare pe care sa o iubeasca si soacra

Supapa - din salon

Conceptul Supapa este gandit rotund, de la publicul tinta, meniul inclus, politica de pret, materia prima folosita, aspectul social al afacerii pana la comunicare prietenoasa.

Fiind situat la o aruncatura de bat de piata Victorieri, Supapa este o oaza in care angajatii corporatiilor din zona sa isi petreaca pauza de pranz savurand o mancare gustoasa, in afara biroului.

Meniul, international si romanesc, este readaptat pentru ca fiecare dintre clienti sa regasesca gustul bun, dar in varanta sanatoasa a acelei portii de mancare gatita ca la mama acasa. Atat de buna, gustoasa si sanatoasa ca, in cazul in care ar servi-o acasa, soacra fie ar invidia-o, fie ar iubi-o. Nu exita alta cale! Fara prea multe descrieri, papilele gustative si simtul olfactiv ne intareste convingerea: imediat ce am intrat in micul bristro, ne-a lovit un miros atat de fain de mancare buna si calda, incat aproape am uitat ca tocmai mancasem de pranz!

 

Eco, bio si sustenabil

Supapa - salon caldAlimentele sunt pregatite cu ingrediente proaspete, naturale, aduse de la fermele din zona Bucurestiului. Aici conceptul Supapa se regaseste din plin: pe de o parte prin mancarea sanatoasa, pe de alta parte prin implicarea sociala, ajutand micii fermieri din zona intr-un mod sustenabil si prietenos antreprenoritatului rural local. Supapa nu se dezminte de la sustenabilitate nici cand vine vorba despre hrana ramasa, fiindca echipa duce mancarea ramasa in fiecare zi la o asociatie care are grija de oamenii mai putin fericiti din punct de vedere financiar si care apreciaza o portie de papa calda.

Despre preturi ce sa spunem? E mai ieftin decat delivery sau fastfood-ul din colt, numai ca este in varianta sanatoasa, ne spune fondatoarea Supapa, Monica Bratescu. Dar nu pe pret pune accentul, ci pe legalitate si curatenie, pe hrana sanatoasa, pe principiul sustenabilitatii fermierilor locali si aspectul social al afacerii. Monica vine dintr-un mediu conex si chiar doreste sa isi continue contributia in Romania printr-o forma de antreprenoriat social.

La ora actuala sunt 18 mese la care angajatii din zona pot lua pranzul cu ai lor colegi, intr-un mediu prietenos si cald. In curand vor 35, iar gasca de prieteni se poate mari.

 

Vi s-a facut foame? Mancati sanatos si mergeti la Supapa.

Va repetam reperele: casuta albastra, Ion Mihalache nr. 23.

Supapa se numeste locul!

 

Comentarii

    Fii primul care scrie un comentariu despre articol!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile sunt obligatorii.
captcha code

ATENTIE! Codul de siguranta tine cont de capitalizarea literelor (face diferenta intre majuscule si minuscule) !

Cautare

Articole recomandate

Vizita echipei Observator

La stirile Observator.tv - informam antreprenorii

De-a lungul timpului am depus eforturi ca utilizatorii web, potentialii nostri clienti pe servicii de infiintare firma si/ sau autorizare activitate, sa fie informati cat mai corect. Asa am ajuns la ...

Afla mai multe


Schimbari majore in impozitarea microintreprinderilor in 2017

Impozitarea firmelor in 2017

Schimbari majore in impozitarea microintreprinderilor in 2017 Inceputul de an este guvernat de schimbari majore in impozitarea microintreprinderilor, cadrul fiscal al acestui an fiind total diferitde...

Afla mai multe


Din 20107 se modifica esential legislatia pentru PFA/IF/II. Cititi in continuare despre ce este vorba!

PFA-uri in 2017

Modificari esentiale PFA/ II/ IF Potrivit noii legislatii care intra in vigoare in ianuarie 2017 (Legea 182/2016), persoanele fizice autorizate (PFA) trebuie sa aiba un numar maxim de activitati econ...

Afla mai multe


Ne gasesti si pe facebook

Newsletter

Inscrie-te pentru a primi zilnic cele mai noi articole din domeniu pe adresa ta de email.