Mizam pe afacerile in alimentatie

Publicat la 2015-10-08 11:44:14, in categoria Alimentatia Publica - Autorizatii

Peste 24% crestere pentru afacerile in alimentatie publica

Potrivit unei statistici a Institutului National de Statistica (INSSE) emis in luna octombrie 2015,  au crescut cu 9,6 % vanzarile in Au crescut vanzarile de produse alimentare INSSEretail anul acesta. In conditiile in care a crescut consumul, putem fi optimisti ca va exista inclusiv o majorare a volumului de afaceri pentru firmele medii si de aici, intregul angrenaj economic va fi mai sustinut. Cea mai mare crestere a fost inregistrata in domeniul produselor alimentare, alcoolice si tutunului, de aici si miza noastra pe acest segment. 

Cifrele INSSE se raporteaza la incasarile din vanzarile retail in luna august a anului 2015. Astfel, va expunem in continuare cifrele care ne-au provocat optimismul.  

 

Optimism in cifre

  • cifra de afaceri din vanzari retail in august a crescut cu 9,6% in comparatie cu anul trecut, in aceeasi luna. Sunt excluse vanzarile de autoturisme si motociclete.

  • in primele opt luni ale anului curent ( ianuarie – august 2015) a existat o majorare de 6,2% a vanzarilor cu amanuntul pe toate categoriile de produse (excetie masini si motociclete), comparabil cu anul trecut pe o perioada similara (ianuarie -august 2014)

  • vanzarea produselor alimentare, alcool si tutun au avut cea mai mare crestere de aproximativ 24,4 % in luna august 2015, comparabil cu aceeasi luna a anului 2014.

  • in primele 8 luni ale anului 2015, pe aceeasi categorie de produse (alimentare, alcoolice si tutun) s-a observat o crestere bruta de 14% comparabil cu anul 2014, aceeasi perioada.

  • vanzarea de produse nealimentare a inregistrat o crestere nesemnificativa, aproape de 0%.

 

crestere economicaPe ce mizam in afaceri?

Cifrele ne arata ca alimentatia este intotdeauna o miza spre profit, cresterile cele mai mari in vanzarile retail fiind inregistrate pe acest segment. Cresterea de 24% in august 2015 comparabil cu august 2014 este semnificativa, ceea ce ne  intareste convingerea  ca pariul pe afaceri in alimentatia publica este unul castigat.

Cum va sustinem noi sa castigati pariul in magazinul cu produse alimentare?

In calitatea noastra de experti specializati in autorizarea firmelor din domeniul alimentatiei publice, va asistam in infiintarea, autorizarea afacerii dumneavoastra si punerea ei in deplina legalitate. Tot ceea ce trebuie ca dumneavoastra sa faceti este sa va ocupati de afacere si sa contribuiti la angrenajul de crestere a economiei si profitabilitatii firmei.


Vreti sa va infiintati un magazin alimentar?

Contactati-ne!

Comentarii

    Fii primul care scrie un comentariu despre articol!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile sunt obligatorii.
captcha code

ATENTIE! Codul de siguranta tine cont de capitalizarea literelor (face diferenta intre majuscule si minuscule) !

Cautare

Articole recomandate

Vizita echipei Observator

La stirile Observator.tv - informam antreprenorii

De-a lungul timpului am depus eforturi ca utilizatorii web, potentialii nostri clienti pe servicii de infiintare firma si/ sau autorizare activitate, sa fie informati cat mai corect. Asa am ajuns la ...

Afla mai multe


O afacere autorizata legal este primul pas spre succes. Baby Spa este un exemplu de referinta. Vizitati pagina!

Baby Spa

Universul bucuriei acvatice pentru bebelusi Pe strada Pelinului, in cartierul Vitan, intr-o zona linistita, se afla Baby Spa. E un Univers al fericirii acvatice pentru cei mici, o lume a apelor sigur...

Afla mai multe


Le Chateau- luxos, exclusivist. Ne bucura ca ne-au fost clienti!

Le Chateau - Castelul din inima Bucurestiului

Centrul de evenimente "Le Chateau" Situat pe o strada putin aglomerata, la trei minute de centrul capitalei, Le Chateau  este refugiul exclusivist pentru evenimente cu stil.  Dincolo de po...

Afla mai multe


Ne gasesti si pe facebook

Newsletter

Inscrie-te pentru a primi zilnic cele mai noi articole din domeniu pe adresa ta de email.