Pixie salon si Legendary Barbers - rasfat cu stil

Publicat la 2015-06-30 17:46:43, in categoria Portofoliu - Afaceri autorizate

Pixie salon si Legendary Barbers Baneasa – rasfat cu stil

Situat in cartierul exclusivist Baneasa, conceptul Pixie Salon - Legendary Barbers Baneasa s-a lansat pe piata infrumusetarii cu promisiunea unui rasfat in stil clasic, cu dorinta de a oferi clientilor mai mult decat o imagine, ci o stare, un stil de viata prin frumusete.  Spunem concept fiindca acest loc al desfatarii nu este doar o frizerie, dupa cum nu este nici doar un  coafor, ci in acelasi spatiu generos de peste 100 mp reuneste un barber shop exclusivist, Legendary Barbers Baneasa, si un salon de infrumusetare pentru doamne, Pixie salon.

Cunoastem acest centru de infrumusetare fiindca fondatorii afacerii, Ana Maria si Marius, si-au dorit sa aiba toate autorizatiile specifice activitatii si sa functioneze corect. JuristFirme.ro le-a fost alaturi in demersurile pe langa Primaria Sectorului1, Directia de Sanatate Publica, Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal  si in demersurile obtinere a licentelor pentru difuzarea muzicii ambientale.

 

Legendary Barbers:  Indemn la rasfat si relaxare pentru domni

Legendary Barbers

Aceasta este Legendary Barbers, o invitatie implicita ca barbatii sa isi opreasca viata agitata  timp de o ora, cat dureaza tratamentul,  sa se bucure de rasfatul stilistilor, sa primeasca mangaierea masajului, bucuria tunsului, rasului si frezatului, nu neaparat in aceasta ordine. Intr-un univers separat al frumusetii feminine, doamnele au locul lor dedicat in salonul Pixie.

Ce este  de fapt de fapt Ledendary Barbers Baneasa – Pixie Salon? Pe scurt, desi acest loc nu se poate descrie pe scurt, este o lume a frumusetii la masculin, a frumusetii la feminin, doua universuri separate, reunite de un spatiu generos. Odata intrat in Ledendary Barbers Baneasa, barbatii isi regandesc prioritatile. Nebunia unei capitale agitate este lasata la usa.  De cum intri, pasesti in lumea barbatilor. Un spatiu amenajat special asteapta domnii, le da confort, relaxare si intimitate, le reda starea de bine.  Pe o suprafata uriasa sunt amplasate  doar doua posturi de frizerie si barbierit, care ies din tiparele cotidianului modern si nebun, iar barbatii sunt invitati sa se gandeasca la ei insisi, la un rasfat pe care l-au considerat,  pana la Legendary Barbers Baneasa, doar apanajul doamnelor.

 
Burghezie britanica, in context romanesc

Legendary Barber - spatiul

Legendary Barbers  Baneasa se intoarce la clasic si desfatare. Barbieritul, tunsul si frizatul prinde valente de arta si rasfat masculin.  Zona frizeriei, desi foarte ampla, gazduieste doar doua posturi de lucru pentru frizerie, astfel incat clientii sa aiba intimidate in ritualul de infrumusetare.  Scaunelen Takara Belmont invita  domnii sa opreasca timpul in loc, sa isi lase barba aranjata, frezata,  sa isi schimbe imaginea prin tunsori care sa  li se potriveasca, fata sa le fie masata si relaxata, ei insisi sa isi schimbe starea de spirit. 

Este un concept de barber shop pornind de la clasicul britanic, adaptat la freamatul barbatului roman, o frizerie care aduce mai mult decat o tunsoare sau un barbierit,  care aduce un stil de viata si echilibru.   Va prevenim, chiar daca am scris britanic, sa nu va asteptati sa va intampine steaguri ale Regatului! Nu, fiindca traditionalismul burghez este argumentat prin exemple de figuri si frizuri ale romanilor care au scris istorie, precum Mihai Eminescu si Mihail Kogalniceanu.

Am scris univers masculin  exclusivist si nu am exagerat. Arealul Legendary Barbers este total separat de zona de coafor. Este un mediu al barbatilor pentru barbati, in care clasicul ambientului e pus in valoare de stilistii centrului care se adapteaza clientului.   Toate acestea sunt dublate de  produsele cosmetice de lux folosite in aceasta incursiune spre frumos, Kerastas si Truefitt& Hill.  Tratamentul este regal la propriu, fiindca Truefitt& Hill, una dintre marcile  de cosmetice folosite in  centru, a fost chiar aleasa regilor englezi in tratamentele lor de infrumusetare.

Spatiul luminos, decorat clasic in lemn, are o pata de culoare care face deliciul celor mici si aduce bucurie parintilor. Postul de frizerie pentru copii are in loc de scaun o masinuta ca intr-un parc de distractii, iar coltul celor mici este insufletit  prin postere ale celor mai iubite personaje din desene animate. Astfel, tunsul  se transforma  pentru prichindei dintr-o corvoada, intr-o placere.

 

Pixie Salon, in lumea femeilor

In acelasi centru, dar complet separat, se afla  zona de salon pentru doamne, formata din  coafor, cabinet de cosmetica si postul pentru pedichiura. Astfel, partenerii de cuplu isi pot petrece timpul simultan in acelasi complex, acordandu-si atentie si infrumusetandu-se, fara sa se vada, fara sa interactioneze, dar la final, ambii sa simta mai relaxati, mai frumosi si sa iasa pe usa Legendary Barbers Baneasa - Salon Pixie cu un alt tonus.

In acelasi mediu clasic, doamnele se pot bucura beneficiile infrumusetarii aduse de o echipa cu experienta, intr-o lume destinata lor. Produsele sunt de calitate maxima, iar personalul, atat la coafor cat si la cosmetica vine cu o experienta profesionala bogata.

 

Legendary Barbers Baneasa si Salon Pixie pe scurt

  • 2 posturi frizerie - barbierit
  • 1 post  frizerie pentru copii
  • 2 posturi coafor pentru doamne
  • 1 salon de cosmetica
  • Manichiura-pedichiura

Interesant este ca postul de manichiura  este mobil, gandit astfel incat serviciile sa se mute dupa client, doamna sau domn,  nu clientul dupa servicii.

 

Echipa tanara, dar totusi veche

Pixie Salon - spatiul doamnelor

Oamenii aduc plus valoare acestui centru si se simte. Desi complexul este foarte tanar, echipa este foarte veche si unita.  Ana-Maria, administratorul si unul dintre fondatori,  ne-a explicat  ca personalul a fost ales din vreme dintr-o echipa bine-formata si serioasa. Membrii sunt crème de la crème,  cernuti dintre  fosti colegii ai lui Marius, cel de al doilea membru fondator si, in acelasi timp,  stilist al  Legendary Barbers Baneasa. 

Un criteriu al colaborarii cu a Legendary Barbers Baneasa si Salon Pixie a fost experienta, dedicatia pentru client si abilitatea de empatie a salariatilor, astfel incat echipa  sa faca posibil ca oricine intra in centru sa se simta oaspete rasafatat, ci nu un simplu client.

 

Promotii care incurajeaza infrumusetarea

Ne asteptam ca in acest centru barber-shop – salon preturile sa fie astronomice, dar ne-am inselat. Nu sunt cele mai ieftine, nici nu se poate, considerand produsele profesionale exceptionale, dar nici cel mai scumpe.

Mai mult chiar, in aceasta perioada, se deruleaza o campanie de loializare si de incurajare a potentialilor clienti sa se preocupe de frumusetea si starea lor de bine, iar Legendary Barbers Baneasa si Salon Pixie ofera vouchere de discount pentru cei care vor sa simta experienta.

Fiindca da, Legendary Barbers Baneasa si Salon Pixie inseamna mai mult decat infrumusetare, inseamna experienta!

 

De ce Legendary Barbers Baneasa, de ce Pixie?

Ana Maria a argumentat numele simplu: fiindca Legendary Barbers doreste sa fie legendar prin serviciile pe care le ofera!

Numele salonului pentru doamne vine de la o coafura la moda anul acesta, iar Pixie respecta tendintele!

Scriam ca Legendary Barbers Baneasa si Salon Pixie sunt dincolo de orice descriere, sunt experienta. Asadar, noi ne oprim din cuvinte si va incurajam sa traiti experienta infrumusetarii.   

 

Legendary Barbers Baneasa si Salon Pixie

Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 12, sector 1, Bucuresti

tel: 0727.227.237

Convingeti-va!

Comentarii

    Fii primul care scrie un comentariu despre articol!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile sunt obligatorii.
captcha code

ATENTIE! Codul de siguranta tine cont de capitalizarea literelor (face diferenta intre majuscule si minuscule) !

Cautare

Articole recomandate

Vizita echipei Observator

La stirile Observator.tv - informam antreprenorii

De-a lungul timpului am depus eforturi ca utilizatorii web, potentialii nostri clienti pe servicii de infiintare firma si/ sau autorizare activitate, sa fie informati cat mai corect. Asa am ajuns la ...

Afla mai multe


Ne gasesti si pe facebook

Newsletter

Inscrie-te pentru a primi zilnic cele mai noi articole din domeniu pe adresa ta de email.